Ons team

Wijs Brede School is inmiddels actief op meer dan 120 scholen in Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Utrecht. Dit doen wij met een vast team van 140 onderwijsbevoegde leerkrachten. Ons interne team bestaat uit:

FotoSandra

Manager Brede School

Sandra Witvliet

De manager brede school neemt tijdens de lopende workshops contact op met de scholen m.b.t. het verloop van de workshops. Daarnaast zorgt de manager brede school voor de aansturing van het interne team brede school en de ontwikkeling van de leerlijnen.

E: sandra@ditiswijs.nl

Jesse

Schoolcontactpersoon Bredeschool

Jesse Lub

De schoolcontactpersoon is het eerste aanspreekpunt van de school: de school kan bij hem terecht met alle vragen.

E: Jesse@ditiswijs.nl

Sacha

Recruitment

Sacha Louwerens

De brede school recruiter is verantwoordelijk voor de aanname van nieuwe brede school docenten en zal contact met de school onderhouden i.v.m. aangevraagde lange termijn workshops.

E: sacha@ditiswijs.nl

Joelle

Joëlle Groos

De brede school planner zal contact met de school opnemen m.b.t. de invulling van ziektevervangingen en korte termijn planning van de workshops. Zij is tevens de persoon waar de docenten zich in de ochtend ziek melden. De brede school planner gaat op zoek naar ad hoc (ziekte)vervanging, variërend van 1 dag tot maximaal 2 weken.

E: joelle@ditiswijs.nl

Judith

Coaching

Judith Porcelijn

De coach komt een aantal keer per schooljaar langs op de scholen om de workshops van onze docenten te bekijken en de kwaliteit te handhaven.

E: judith@ditiswijs.nl

Ashley

Personeelszaken

Ashley Raghoenathsingh

De medewerker personeelszaken zal contact met onze docenten opnemen m.b.t. contracten, salaris en eventuele ziekte. De docent kan altijd contact met haar opnemen indien hij/zij problemen ervaart of vragen heeft rondom salarisuitbetaling, contract, arbeidsvoorwaarden of andere zaken waar hij/zij in de dagelijkse werkpraktijk tegenaan loopt.

E: personeelszaken@ditiswijs.nl

Dick

Logistiek medewerker

Dick Witvliet

De logistiek medewerker verzorgt de materialen boxen voor de brede school workshops en levert deze boxen af op de scholen.U kunt bij hem terecht met vragen rondom de materialenboxen.

E: dick@ditiswijs.nl

ONS AANBOD
Een greep uit ons meest populaire aanbod
dit is wijs - internet - ankebotfotografie-10-20-30-40-50-60-69

Flitsende Foto's

Binnen de lessenreeks Flitsende Foto’s worden de leerlingen omgetoverd tot ware fotografen.

dit-is-wijs-internet-ankebotfotografie-10-20-30-31.480x320x1_1-1

Drama Aangenaam

De leerlijn Drama Aangenaam is ontwikkeld voor de leeftijd 4 t/m 12 jaar. De methode streeft ernaar om het vak drama te integreren in het onderwijs en biedt de docent (les)materialen om goede dramalessen te kunnen geven.

dit-is-wijs-internet-ankebotfotografie-10-20-30-40-50-60-63.480x320x1_1-2

Amusante Animatie

Amusante Animatie is een lessenreeks bedoeld om de leerlingen kennis te laten maken met animatie, in de breedste zin van het woord.