OVER ONS

DIT IS WIJS voor al uw onderwijs- en personeelsvraagstukken

DIT IS WIJS Brede School is een concept voor scholen in het basis- en voortgezet onderwijs. Wij bieden scholen leerlijnen, methodieken, onderwijsbevoegde docenten, benodigde materialen en indien nodig ziektevervanging aan, in het kader van het algemeen vormend onderwijs. Al onze activiteiten vinden onder en na schooltijd plaats, waarbij DIT IS WIJS Brede School optreedt als regiepartner namens de opdrachtgever. De activiteiten die aangeboden worden hebben een kansrijke inhoud, gelinkt aan talentontwikkeling en gericht op specifieke taal- en/of rekenontwikkeling.

Per 1 januari 2015 is Beware Brede School onderdeel geworden van de DIT IS WIJS Groep en is de naam veranderd in DIT IS WIJS Brede School. De DIT IS WIJS groep vormt een unieke combinatie van bedrijven en platformen in het basis- en voorgezet onderwijs. Wij bieden een breed en compleet aanbod voor onderwijs- en personeelsvraagstukken aan schoolbesturen en directies in heel Nederland. Samen met u brengen wij uw vraag in kaart en zijn wij uw partner voor alle totaaloplossingen binnen uw organisatie. Of het nu gaat over inzet van specifieke onderwijsexpertise, workshops of het inzetten van tijdelijk personeel. Wij zijn graag uw partner.  Samen zijn wij WIJS!

Missie DIT IS WIJS

DIT IS WIJS is de partner op het gebied van onderwijsinnovatie en talentontwikkeling. Door een snelle, betrouwbare, innovatieve dienstverlening aan het primair- en voortgezet onderwijs zorgen wij dat het onderwijs in staat gesteld wordt om talenten van jongeren optimaal te ontwikkelen.

Samen zijn wij WIJS!

ONS AANBOD
Een greep uit ons meest populaire aanbod
dit is wijs - internet - ankebotfotografie-10-20-30-40-50-57

Freerunning

De leerlijn Freerunning is een leerlijn waarbij leerlingen aan de slag gaan met het populaire freerunnen en alles wat daarbij hoort. In de veilige omgeving van de gymzaal leren de leerlingen verschillende tricks en verleggen zij hun eigen grenzen door hoogtes te trotseren en angsten te overwinnen.

dit is wijs - internet - ankebotfotografie-3272

Ik en Ko

Binnen de leerlijn Ik en Ko worden de leerlingen meegenomen in de wereld van Ko.

klas.480x320x1_1

Maquette maken

Binnen de lessenreeks Maquette Maken gaan de leerlingen aan de slag met het maken van hun eigen dorp.

logo-docentenmatch.480x0

Beware Brede School werkt samen met DocentenMatch. Hier vindt u aansprekende vacatures in het (basis-)onderwijs.