Deze activiteit is geschikt voor

• Aantal lessen: 11 lessen van 60 minuten
  •  Doelgroep: groep 1 t/m 4

DOEL VAN DEZE ACTIVITEIT

De leerlijn Dansliedjes is gebaseerd op het gelijknamige boek ‘Dansliedjes’. Binnen de leerlijn Dansliedjes gaan de leerlingen aan de slag met verschillende Nederlandse dansliedjes. In het kader van deze liedjes en de songteksten van de liedjes gaan de leerlingen aan de slag met het instuderen van verschillende danspassen.

Wellicht ook interessant

streetsurfing.480x320x1_2

Streetsurfing

Binnen de leerlijn Streetsurfing gaan de leerlingen op het schoolplein aan de slag met streetsurfing met behulp van waveboards, steps en strikers.

Flashmob

Flitsende Flashmob

Tijdens de lessenreeks Flitsende Flashmob leren de leerlingen wat een flashmob is.

Dansliedjes