Sportief

Kennismaking met beweging

Binnen het vakgebied Sportief maken de leerlingen kennis met beweging, in de breedste zin van het woord. De leerlijnen worden zowel op het schoolplein als in de gymzaal aangeboden.

Gebruik de filters om uw zoekopdracht te verfijnen
HET AANBOD
Bekijk hier ons aanbod
416Z94f02LL._SX300_

Y-bike

Binnen de leerlijn Y-Bike gaan leerlingen aan de slag met ybikes, kleine fietsjes waarmee de kinderen fundamentele bewegingsvaardigheden ontwikkelen en verfijnen.

Meer lezen
dit-is-wijs-internet-ankebotfotografie-10-20-30-40-50-59.480x320x1_2

Balspelen

Balspelen is een lessenreeks die gebaseerd is op de methode ‘Basislessen bewegingsonderwijs’.

Meer lezen
dit-is-wijs-internet-ankebotfotografie-2995.480x320x1_1-1

Bende in Beweging

Bende in Beweging is een lessenreeks die gebaseerd is op de methode ‘Basislessen bewegingsonderwijs’. De lessen zijn bedoeld om de leerlingen kennis te laten maken met bewegen, in de breedste zin van het woord.

Meer lezen
dansspetters.480x320x1_1

Dansspetters

De leerlijn Dansspetters is gebaseerd op het gelijknamige boek, geschreven door Maria Speth. Binnen de leerlijn Dansspetters gaan de leerlingen aan de slag met verschillende thema’s.

Meer lezen
dit-is-wijs-internet-ankebotfotografie-3012.480x320x1_1

Dansliedjes

De leerlijn Dansliedjes is gebaseerd op het gelijknamige boek ‘Dansliedjes’. Binnen de leerlijn Dansliedjes gaan de leerlingen aan de slag met verschillende Nederlandse dansliedjes.

Meer lezen
Flashmob

Flitsende Flashmob

Tijdens de lessenreeks Flitsende Flashmob leren de leerlingen wat een flashmob is.

Meer lezen
dit is wijs - internet - ankebotfotografie-10-20-30-40-50-57

Freerunning

De leerlijn Freerunning is een leerlijn waarbij leerlingen aan de slag gaan met het populaire freerunnen en alles wat daarbij hoort. In de veilige omgeving van de gymzaal leren de leerlingen verschillende tricks en verleggen zij hun eigen grenzen door hoogtes te trotseren en angsten te overwinnen.

Meer lezen
kinderyoga.480x320x1_1

Kinderyoga

De leerlijn Kinderyoga is gebaseerd op de kinderyogakaarten van Helen Purperhart. Binnen deze leerlijn gaan de leerlingen aan de slag met yoga door dieren na te bootsen.

Meer lezen
kleuterdans.480x320x1_1

Kleuterdans

De leerlijn Kleuterdans is gebaseerd op verschillende dansliedjes. Binnen deze leerlijn leren de leerlingen verschillende danspasjes en kunnen zij hun energie en fantasie kwijt in de diversiteit aan dansliedjes die geselecteerd zijn voor deze leerlijn.

Meer lezen
dit-is-wijs-internet-ankebotfotografie-10-20-30-40-47.480x320x1_1

Streetdance

Streetdance is een lessenreeks die bedoeld is om de leerlingen kennis te laten maken met dansen en bewegen. De leerlingen maken kennis met verschillende muziekstijlen en leren hier verschillende danspassen bij uit te voere

Meer lezen
streetsurfing.480x320x1_2

Streetsurfing

Binnen de leerlijn Streetsurfing gaan de leerlingen op het schoolplein aan de slag met streetsurfing met behulp van waveboards, steps en strikers.

Meer lezen
dit-is-wijs-internet-ankebotfotografie-10-20-30-40-43.480x320x1_1

Yoga Avontuur

De leerlijn ‘Yoga avontuur voor kinderen’ is gebaseerd op het gelijknamige boek van Helen Purperhart. Binnen deze leerlijn gaan de leerlingen aan de slag met yoga in diverse vormen.

Meer lezen

Meer weten over onze activiteiten?

Laat uw gegevens hier achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Deel deze pagina

© WIJS Brede School is onderdeel van de DIT IS WIJS Groep