Deze activiteit is geschikt voor

• Aantal lessen: 10 lessen van 90 minuten
  • Doelgroep: groep 1 t/m 5

DOEL VAN DEZE ACTIVITEIT

Binnen de lessenreeks Op Wereldreis, gaan de leerlingen op wereldreis. De leerlingen leren meer over de cultuur, gewoontes en omgevingen van verschillende landen en continenten. In de lessen komen verschillende aspecten terug zoals kunst, cultuur, creatief, muziek, dans en drama. De leerlingen maken hun eigen Aboriginal kunst, leren eten met stokjes en kunnen een echt Afrikaans liedje zingen. De leerlijn Op Wereldreis is beschikbaar voor groep 1/2 en groep 3 t/m 5.

Wellicht ook interessant

dit-is-wijs-internet-ankebotfotografie-10-20-30-39.480x320x1_1-1

Kinderen filosoferen

De leerlijn Kinderen Filosoferen is gebaseerd op het gelijknamige boek, geschreven door Berrie Heesen. Binnen deze leerlijn maken de leerlingen kennis met filosofie.

Op Wereldreis

dit-is-wijs-internet-ankebotfotografie-10-20-30-39.480x320x1_1

Wegwijs in Waarden

Binnen de leerlijn Wegwijs in Waarden gaan de leerlingen aan de slag met een aantal algemeen aanvaarde normen en waarden.