Nederlandse taal & vreemde talen

Talenknobbel voor iedereen

Binnen het vakgebied Nederlandse taal & Vreemde talen wordt op een innovatieve manier gewerkt aan de ontwikkeling van de taalvaardigheden van de leerlingen. Er worden zowel expressieve als creatieve werkvormen gehanteerd binnen de leerlijnen. Naast de Nederlandse taal, worden ook de Engelse en Spaanse taal aangeboden.

exciting-english-2.480x320x1_1

Exciting English – Engels

Binnen de leerlijn Exciting English gaan de leerlingen aan de hand van diverse thema’s aan de slag met het vak Engels.

juan-y-rosa.480x320x1_2

Juan y Rosa – Spaans

De methode Juan y Rosa is ontwikkeld voor leerlingen die op zoek zijn naar verbreding op school en graag zelf iets nieuws willen leren, namelijk een introductie in de Spaanse taal.

dit is wijs - internet - ankebotfotografie-3322

Tovertaal

De leerlijn Tovertaal is een leerlijn die zich focust op taal en de verschillende vormen van taal.

Voorlezen is leuk

De leerlijn Voorlezen is Leuk is gebaseerd op diverse voorlees-en prentenboekjes. Tijdens de lessen van Voorlezen is Leuk start de docent de les met het interactief voorlezen van een leuk boek.