Multimedia/ICT

Whizkids

Binnen het vakgebied Multimedia/ICT gaan de leerlingen aan de slag met ICT en media. De leerlingen gaan aan de slag met thema’s als mediawijsheid, typen, programmeren en 3D printen.

3D Printen

De leerlingen gaan aan de hand van verschillende opdrachten aan de slag met de beginselen van het 3D printen.

legendarische-legobouwers-deel-i-1-1.480x320x1_1

Legendarische Legobouwers deel I

Binnen de leerlijn Legendarische Legobouwers deel I gaan de leerlingen aan de hand van thema ́s aan de slag met rekenen, construeren, tekenen, logisch denken en de ontwikkeling van hun creativiteit.

Machtige Media

Binnen de leerlijn Machtige Media worden de leerlingen ‘mediawijs’ gemaakt.

Media Mind

Binnen de leerlijn Media Mind worden de leerlingen mediawijs gemaakt. De leerlingen worden zich bewust van de negatieve en positieve invloed die media heeft op mensen.

pientere-programmeurs-deel-i-1.480x320x1_1-1

Pientere Programmeurs deel I

Binnen de leerlijn Pientere Programmeurs leren de leerlingen de eerste basisstappen van het programmeren. De leerlijn is onderverdeeld in drie niveaus, te weten: unplugged, maken en programmeren.

typeworld.480x320x1_1

Type World

Binnen het programma Type World volgen de leerlingen typeles in gamevorm. Het programma Type World beschikt over een digitale leeromgeving met 20 eilanden. De leerlingen reizen van eiland naar eiland en leren zo de basistypevaardigheden.

Pientere Programmeurs 12 2

Pientere Programmeurs groep 1/2

Binnen het leerarrangement Pientere Programmeurs gaan de leerlingen uit groep 1 en 2 aan de slag met programmeren voor beginners.

Pientere Programmeurs deel II 3

Pientere Programmeurs deel II

De leerlijn Pientere Programmeurs deel II is een vervolg op het eerst gedeelte van de leerlijn.