Brede School

Een brede school is een netwerk van voorzieningen voor kinderen, jongeren en gezinnen in de buurt, met de school als middelpunt. Een brede school werkt samen met organisaties voor kinderopvang, welzijnsinstellingen, peuterspeelzalen, bibliotheken en instellingen voor sport en cultuur. Brede scholen komen vooral voor in het primair onderwijs (po), maar ook steeds vaker in het voortgezet onderwijs (vo).

DIT IS WIJS Brede School biedt scholen een leerlijn en uiteraard een onderwijsbevoegde docent aan in het kader van het algemeen vormend onderwijs. Tevens voorzien wij uw school van de benodigde materialen en zetten wij indien nodig ziektevervanging in voor continuïteit. Zo kunnen wij u volledig ontzorgen. Al onze activiteiten vinden op- en onder schooltijd plaats. De activiteiten die aangeboden worden hebben een kansrijke inhoud, gelinkt aan talentontwikkeling en gericht op specifieke taal- en rekenontwikkeling.

Onze werkwijze is enerzijds helder en breed en anderzijds toegespitst op uw omgeving. Wij trachten om onze werkwijze met die van de school te laten samensmelten, zodat de leerlingen vernieuwde lessen aangeboden krijgen volgens een bestaande en bekende structuur. Communicatie in de vorm van overdracht en wederzijdse transparantie zijn daarbij van belang. Samen met u werken we aan het verbeteren van resultaten middels kansrijke activiteiten.

De voordelen

• DIT IS WIJS Brede School is een complete ontzorger in de uitvoer van de Brede School, alles onder 1 dak!
  • Inzet van gekwalificeerde docenten met vakpassie en in het bezit van een geldig V.O.G.
  • Wij werken met een uniek online communicatiesysteem voor scholen en docenten (portal)
  • Vernieuwde en uitdagende sportieve, educatieve en creatieve activiteiten
  • Activiteiten met zelfontwikkelde leerlijnen die gekoppeld zijn aan de onderwijskerndoelen
  • Kwaliteit-prijs verhouding is optimaal
  • Ziektevervanging is geregeld
  • U heeft een vaste schoolcontactpersoon
  • Voor onze docenten en de kwaliteit van de lessen te waarborgen werken wij met een coach

ONS AANBOD
Een greep uit ons meest populaire aanbod

Techniek Energie

Techniek Energie is een lessenreeks bedoeld om de leerlingen kennis te laten maken met energiebronnen.

dit-is-wijs-internet-ankebotfotografie-10-20-30-37.480x320x1_2

Klein maar dapper

De leerlijn ‘Klein maar dapper’ is gebaseerd op het gelijknamige boek, geschreven door Berrie Heesen. Binnen deze leerlijn maken de leerlingen kennis met filosofie.

kleuterdans.480x320x1_1

Kleuterdans

De leerlijn Kleuterdans is gebaseerd op verschillende dansliedjes. Binnen deze leerlijn leren de leerlingen verschillende danspasjes en kunnen zij hun energie en fantasie kwijt in de diversiteit aan dansliedjes die geselecteerd zijn voor deze leerlijn.

OVER ONS

DIT IS WIJS Brede School is een all-round aanbieder van brede school activiteiten. Wij bieden scholen leerlijnen, methodieken, onderwijsbevoegde docenten, benodigde materialen en indien nodige ziektevervanging aan, in het kader van het algemeen vormend onderwijs. Al onze activiteiten vinden na en onder schooltijd plaats, waarbij DIT IS WIJS Brede School optreedt als regiepartner namens de opdrachtgever. De activiteiten die aangeboden worden hebben een kansrijke inhoud, gelinkt aan talentontwikkeling en gericht op specifieke taal- en/of rekenontwikkeling.

Per 1 januari 2015 is Beware Brede School onderdeel geworden van de DIT IS WIJS Groep. De DIT IS WIJS Groep vormt een unieke combinatie van bedrijven en platformen in het onderwijs. Wij bieden een breed en compleet aanbod voor onderwijs- en personeelsvraagstukken aan schoolbesturen en directies in heel Nederland. Samen met u brengen wij uw vraag in kaart en zijn wij uw partner voor alle totaaloplossingen binnen uw organisatie. Of het nu gaat over inzet van specifieke onderwijsexpertise, workshops of het inzetten van tijdelijk personeel. Wij zijn graag uw partner. Samen zijn wij WIJS!

Bekijk hier de leerlijnenbrochure

logo-docentenmatch.480x0

Beware Brede School werkt samen met Docentenmatch. Hier vindt u aansprekende vacatures in het (basis-)onderwijs.